We are looking for a administrative assistant for our office in Stockholm, Sweden. (Description in Swedish follows).

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Executive Assistant/Office Manager med bredd, dels till administration av kontor och stöd till bolagets VD och dels till stöd inom inköp och försäljning. Våra kunder är geografiskt utspridda och vi verkar i en internationell miljö. Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler i Skrubba i södra Stockholm. Rollen rapporterar till och jobbar nära bolagets VD.

Om rollen

Arbetet innebär en rik variation av uppgifter som sträcker sig från att koordinera leverans/utskick av gods och beställning av kontorsmaterial till internkommunikation och att ta hand om besökare. Administrationen på kontoret sköts idag uppdelad mellan olika funktioner. Inom inköp och försäljning behöver vi administrativt stöd i form av förberedelse av dokumentation, registrering i affärssystem och beställning av material. Rollen involverar även aktivt innesälj och kundtjänst, i form av mottagande och uppföljning av beställningar från kunder. I jobbet ingår också att bidra till att öka trivselfaktorerna.
Profil och personlighet

Vi söker en organiserad och energisk person som kan ta ett helhetsansvar och utvecklas tillsammans med oss. Du har 3 – 5 års erfarenhet av liknande assistentjobb på litet eller medelstort företag.

Vi söker dig som har känsla för struktur och detaljer och vill ta stort eget ansvar och jobba proaktivt. Du uppskattar och är som bäst när du får arbeta med flera parallella arbetsuppgifter både självständigt och i projekt med andra.

I grunden tror vi att du är positiv och flexibel och tycker om att bidra till en hög trivsel på arbetsplatsen. Vår globala miljö kräver att du har en mycket hög nivå på engelska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i affärssystem och vana vid kontakt med leverantörer och kunder.

Fakta om rollen

Tillsvidareanställning med provtjänstgöring, heltid. Placeringsort Stockholm, Skrubba. Startdatum ca 15 augusti.

Ansökan

I den här viktiga rekryteringen använder vi oss av Mona Beckman Consulting AB som tar emot alla ansökningar och svarar på frågor om jobbet. Intervjuer sker löpande och planerat startdatum är den 15 augusti.

Varmt välkommen med ditt CV och ett personligt brev om varför du passar bra för jobbet!

Om företaget

Nyfors Teknologi AB är en innovativ leverantör av avancerade system för svetsning och bearbetning av optisk fiber. Alla Nyfors produkter är utvecklade med användaren i åtanke för bekväm och enkel användning i produktion och laboratoriemiljö. Vi är ett familjeföretag med teknisk expertis och erfarenhet från över 30 år inom branschen.

June 18, 2018